Contra zorgbemiddeling

Wat is Contra Zorgbemiddeling?
Contra Zorgbemiddeling is de uitzendtak van Contra Trainingen die ZZP’ers levert met een expertise in het omgaan met moeilijk ofwel agressief gedrag. Bemiddelaar Emile Daalmeijer werkte zelf in de zorg en geeft al 8 jaar trainingen in ‘professioneel omgaan met agressie’. Deze ervaringen resulteerden niet alleen in een expertise op het gebied van omgaan met agressie, ook leverde het Contra Zorgbemiddeling een pool aan vakbekwame ZZP’ers. Zo kunnen wij jouw bedrijf gemakkelijk koppelen aan een expert wanneer je behoefte hebt aan coaching of wanneer zorg even uit handen genomen moet worden.

Waarom kies je voor Contra Zorgbemiddeling?
Heb je problemen met personeel of een ondersteuningsvraag? Heb je een coach nodig voor je team en heb je behoefte aan één persoon met de nodige expertise? Dan is Contra de partner die jij zoekt. Niet alleen hebben wij een groep aan vakbekwame, ervaren ZZP’ers, ook zijn wij door lage factuurkosten goedkoper dan andere detacheringsbureaus. Wij kunnen derhalve zorgen voor een perfecte aanvulling voor je team tegen de laagste kosten.

Lage factuurkosten en een persoonlijke/ snelle service

Contra snapt dat zorg geld kost en dat er een grens zit aan het budget dat hier inzetbaar voor is. Wij hebben onze focus dan ook gelegd op het goedkoop leveren van kwalitatief goede ZZP’ers.
Doordat wij onze ZZP’ers direct laten factureren naar de klant worden btw kosten (21%) vermeden. Dit zorgt voor een win-win situatie waarbij de expertise van een zzp-er beter gewaardeerd wordt en de kosten voor jouw als klant beduidend lager uitvallen dan bij andere uitzendbureaus. Contra Zorgbemiddeling heeft daarnaast weinig overheadkosten waardoor ook de kosten van bemiddelaars te allen tijden laag uit zullen vallen.

Met alle ZZP’ers is persoonlijke samengewerkt waardoor wij kunnen garanderen dat de persoon in kwestie de gewenste kwaliteit ook daadwerkelijk zal leveren.

De werkwijze van Contra Zorgbemiddeling

Contra Zorgbemiddeling werkt met periodieke opdrachten. Wanneer er een opdracht binnenkomt omtrent een probleem met moeilijk/agressief gedrag, zorgen wij voor een ZZP’er die het best aansluit bij het team en de behoefte die jij als klant hebt. Vervolgens zorgen wij ervoor dat jij en de ZZP’er met elkaar in contact komen om kennis te maken. Op deze manier zijn jij en de ZZP’er zelf in staat om afspraken te maken omtrent de samenwerking. Dit zorgt er voor dat je maar één gezicht hebt voor één vraag.

 • Henk Zwiers

  Emile is een betrokken, open mens en collega. Hij is integer en en heeft een groot empathisch vermogen. Maar wat mij persoonlijk vooral opviel en aantrok was: Emile kan echt luisteren! Wat wil de ander aan mij overbrengen.

  Lees meer ›

 • Allard Holthuis

  De vijfdaagse cursus Controle Fysieke Beheersing gevolgd bij Emile en Astrid. Bij de start leken mij deze vijf dagen nogal "tijd & kosten begrotend". Echter nu ik terugkijk gaat het om veel meer dan fysieke interventies bij agressie hantering. Veel aandacht voor vertrouwen/respect in de ander resulteerde in zelfreflectie en openheid. Je grenzen kunnen aangeven in extreme situaties en hierin met een beter inzicht kunnen handelen onder druk. Kortom, deze vijfdaagse cursus zou ik een ieder willen aanbevelen die in zijn/haar werk een bovengemiddeld risico loopt om met agressie geconfronteerd te worden. Emile is hierin als mens en docent een sterke persoonlijkheid die ook bij zijn cursisten de grenzen opzoekt met als doel meer inzicht en vaardigheden te realiseren.

  Lees meer ›

 • Chantal van de Weerd

  Meerdaagse training gehad. Mooie opbouw, goede afwisseling in theorie en praktijk. En oog voor jou als individu en je mogelijkheden. Humor waar het kan, maar serieus waar nodig. Ervaren trainers die weten waar ze het over hebben!

  Lees meer ›

 • Karin Langdam

  Emile Daalmeijer is een prima docent met uitstekende didactische kwaliteiten. De Cursus Professioneel Omgaan met Agressie die hij geeft is een toptraining. Binnen de cursus weet Emile een veilig en ontspannen sfeer te scheppen en is er een prettige interactie tussen docent(en) en cursisten. De theorie van de cursus is stevig onderbouwend en maakt bewust. De fixatie- en separatie-technieken die worden aangeleerd en geoefend, zijn heel zorgvuldig, subtiel en ook heel respectvol naar clienten. Absolute aanrader voor een ieder die werkt binnen de (verstandelijk gehandicapten)zorg en mogelijk te maken krijgt met agressie!

  Lees meer ›

 • Karin Bouman

  In maart 2015 heb ik de vijfdaagse cursus CFB gevolgd verzorgd door Emile. De cursus was boeiend, compleet maar toch compact, en duidelijk. Er is duidelijk veel kennis over de doelgroep. Niet alleen het fysieke deel kreeg de nodige aandacht maar ook onderwerpen als preventie, arbeidsomstandigheden, opvang, wettelijke kaders. Het geheel vanuit een respectvolle houding naar de client en een prettige werksfeer voor de begeleider.

  Lees meer ›

 • Laura Limper

  Door het volgen van een 3 daagse training Professioneel omgaan met agressie van Emile heb ik de juiste praktische handvatten om te werken met mensen die agressief gedrag vertonen. Doordat ik nu weet hoe ik moet handelen ben ik zelfverzekerd in het contact. Dit is ten gunste van de client-hulpverlenersrelatie. Ik raad de training dan ook zeer aan voor hulpverleners die werken met deze uitdagende doelgroep

  Lees meer ›

 • Henk van Weeren

  Emile Is kundig en op zoek naar technieken die werken en cliëntvriendelijk zijn. Hij weet de stof goed over te brengen door uitleg en voorbeelden. De trainingen zijn adequaat en goed verzorgd. Emile krijgt van mij een aanbeveling

  Lees meer ›

 • Contra

  Storm je erop af en druk je de cliënt, patiënt of het kind tegen de muur of op de grond? Maak je gebruik van judo technieken of doe je maar wat? Grijp je al in als iemand tegenover jou flink staat te schelden of lukt het met de kennis die je hebt om de-escalerend te werken om zodoende agressie te voorkomen?

  Lees meer ›

 • Contra Trainingen

  Storm je erop af en druk je de cliënt, patiënt of het kind tegen de muur of op de grond? Maak je gebruik van judo technieken of doe je maar wat? Grijp je al in als iemand tegenover jou flink staat te schelden of lukt het met de kennis die je hebt om de-escalerend te werken om zodoende agressie te voorkomen?

  Lees meer ›