Training voor ZZP’ers

Wie te maken heeft met agressie in de zorg heeft een training nodig hoe jij daar het best mee om kan gaan.
Dit is belangrijk voor jou, omdat jij recht hebt op een veilige en gezonde werkomgeving.
Dit is belangrijk omdat jij wilt leren om vanuit kaders te handelen wanneer een cliënt agressief gedrag laat zien.
Dit is belangrijk omdat jij de cliënt wilt helpen dé-escaleren. De cliënt van hoge spanning naar ontspanning brengen.

Jij als professional hebt de verantwoording om te zorgen dat jij voor jezelf en voor collega’s een veilige en gezonde werkomgeving creëert. Dat je vanuit jouw expertise kwaliteit van zorg kan leveren, dat je weet hoe jij moet handelen in situaties waar agressief gedrag bij aanwezig is.

Contra Trainingen kan helpen jouw expertise te vergroten.

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:
• Wat is agressie?
• Wat doet het met jou?
• Signaleren van gedrag en welke interventie ga je gebruiken om agressief gedrag te voorkomen?
• Wet en regelgeving
• Opvang van collega’s na een agressie incident.
• veiligheid, technieken om jezelf te bevrijden wanneer je wordt aangevallen.
• Ingrijpen in een twee mens team.
• Ingrijpen in een drie mens team.
• Afronden woonkamer of slaapkamer.
• Afronden in een separeer middels beenklem
• Afronden in een separeer met gebruik van een separeerdeken.

De training is gericht om altijd de ander te willen helpen. Relatie, respect en bewustzijn waar jij mee bezig bent zijn de drie waardes die bij deze training horen.

De trainingsdagen zijn op donderdag 2, 9, 23 en 30 maart van 09.30 – 16.00 uur in Soest.

De kosten voor deze geheel verzorgde training is normaal € 875,00
Schrijf jij je nu in en betaal je voor 1 maart, dan kost deze training maar € 470,00.
De training is BTW vrij en voor koffie en thee wordt gezorgd.
Na afloop van de training krijg jij een certificaat van bekwaamheid.
Voor koffie, thee en lunch wordt gezorgd

Maak gebruik van deze unieke kans en schrijf je in. Stuur een mail naar info@contratrainingen.nl

 • Henk Zwiers

  Emile is een betrokken, open mens en collega. Hij is integer en en heeft een groot empathisch vermogen. Maar wat mij persoonlijk vooral opviel en aantrok was: Emile kan echt luisteren! Wat wil de ander aan mij overbrengen.

  Lees meer ›

 • Allard Holthuis

  De vijfdaagse cursus Controle Fysieke Beheersing gevolgd bij Emile en Astrid. Bij de start leken mij deze vijf dagen nogal "tijd & kosten begrotend". Echter nu ik terugkijk gaat het om veel meer dan fysieke interventies bij agressie hantering. Veel aandacht voor vertrouwen/respect in de ander resulteerde in zelfreflectie en openheid. Je grenzen kunnen aangeven in extreme situaties en hierin met een beter inzicht kunnen handelen onder druk. Kortom, deze vijfdaagse cursus zou ik een ieder willen aanbevelen die in zijn/haar werk een bovengemiddeld risico loopt om met agressie geconfronteerd te worden. Emile is hierin als mens en docent een sterke persoonlijkheid die ook bij zijn cursisten de grenzen opzoekt met als doel meer inzicht en vaardigheden te realiseren.

  Lees meer ›

 • Chantal van de Weerd

  Meerdaagse training gehad. Mooie opbouw, goede afwisseling in theorie en praktijk. En oog voor jou als individu en je mogelijkheden. Humor waar het kan, maar serieus waar nodig. Ervaren trainers die weten waar ze het over hebben!

  Lees meer ›

 • Karin Langdam

  Emile Daalmeijer is een prima docent met uitstekende didactische kwaliteiten. De Cursus Professioneel Omgaan met Agressie die hij geeft is een toptraining. Binnen de cursus weet Emile een veilig en ontspannen sfeer te scheppen en is er een prettige interactie tussen docent(en) en cursisten. De theorie van de cursus is stevig onderbouwend en maakt bewust. De fixatie- en separatie-technieken die worden aangeleerd en geoefend, zijn heel zorgvuldig, subtiel en ook heel respectvol naar clienten. Absolute aanrader voor een ieder die werkt binnen de (verstandelijk gehandicapten)zorg en mogelijk te maken krijgt met agressie!

  Lees meer ›

 • Karin Bouman

  In maart 2015 heb ik de vijfdaagse cursus CFB gevolgd verzorgd door Emile. De cursus was boeiend, compleet maar toch compact, en duidelijk. Er is duidelijk veel kennis over de doelgroep. Niet alleen het fysieke deel kreeg de nodige aandacht maar ook onderwerpen als preventie, arbeidsomstandigheden, opvang, wettelijke kaders. Het geheel vanuit een respectvolle houding naar de client en een prettige werksfeer voor de begeleider.

  Lees meer ›

 • Laura Limper

  Door het volgen van een 3 daagse training Professioneel omgaan met agressie van Emile heb ik de juiste praktische handvatten om te werken met mensen die agressief gedrag vertonen. Doordat ik nu weet hoe ik moet handelen ben ik zelfverzekerd in het contact. Dit is ten gunste van de client-hulpverlenersrelatie. Ik raad de training dan ook zeer aan voor hulpverleners die werken met deze uitdagende doelgroep

  Lees meer ›

 • Henk van Weeren

  Emile Is kundig en op zoek naar technieken die werken en cliëntvriendelijk zijn. Hij weet de stof goed over te brengen door uitleg en voorbeelden. De trainingen zijn adequaat en goed verzorgd. Emile krijgt van mij een aanbeveling

  Lees meer ›

 • Contra

  Storm je erop af en druk je de cliënt, patiënt of het kind tegen de muur of op de grond? Maak je gebruik van judo technieken of doe je maar wat? Grijp je al in als iemand tegenover jou flink staat te schelden of lukt het met de kennis die je hebt om de-escalerend te werken om zodoende agressie te voorkomen?

  Lees meer ›

 • Contra Trainingen

  Storm je erop af en druk je de cliënt, patiënt of het kind tegen de muur of op de grond? Maak je gebruik van judo technieken of doe je maar wat? Grijp je al in als iemand tegenover jou flink staat te schelden of lukt het met de kennis die je hebt om de-escalerend te werken om zodoende agressie te voorkomen?

  Lees meer ›